Taalcursussen en bijles Engels en Nederlands

Engels is, zoals iedereen wel weet, niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Of het nu gaat om bedrijven of opleidingen, deze taal wordt steeds vaker gehanteerd als voertaal. Werkgevers en opleidingsinstituten hebben dan ook hoge verwachtingen als het gaat om uitdrukkingsvermogen in het Engels.

Andersom is kennis en beheersing van het Nederlands voor anderstaligen die werkzaam zijn in Nederland ook vaak zeer gewenst. Voor henzelf, maar ook voor hun werkgever. En zeg nou zelf, ook in je privéleven is het toch nuttig en fijn als je je medemens kunt verstaan en kunt communiceren in diens moedertaal?

Wilt u uw kennis en beheersing van het Engels of Nederlands vergroten of opfrissen? Ik help u hier graag bij en ben zeer flexibel wat betreft de branche waarop uw taalkennis gericht dient te zijn, de lengte van de cursus én de lengte van een taalles. Zo kunt u bij mij terecht voor onder meer een cursus Engels gericht op internationale handel, Engelse conversatie, Engels voor horeca of een cursus Nederlands voor anderstaligen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Cursussen worden door mij dus op maat gemaakt.

Heeft uw kind (mogelijk als gevolg van dyslexie) moeite met het Nederlands of Engels en kan het hierbij wel wat extra begeleiding gebruiken? Ook dit is een tak van sport die ik beoefen. Begeleiding wordt afgestemd op de behoefte van het kind en kan zo nodig tussentijds worden aangepast.

Zoekt u een goede taaldocent voor uzelf of uw kind? Neem dan contact op met mij via 06-13323709 of stuur een e-mail naar info@olgasuppers.nl.