Tekstcreatie en -optimalisatie

Hoe zit het met de d’s en t’s? Dit soort vragen stel ik mezelf voortdurend als ik teksten lees. Zeker op het internet. In die vluchtige digitale wereld lijkt correct taalgebruik een ondergeschoven kindje te zijn. Dat is jammer, want de uitstraling van een bedrijf of organisatie kan hierdoor worden aangetast. Niet nodig en gemakkelijk te voorkomen! Mensen met een goed taalgevoel en een perfectionistische inslag, zoals ik, zijn zeer bedreven in het schrijven en bijschaven van Nederlandse én Engelse teksten.

Hiervoor kunt u bij mij kiezen uit drie verschillende werkwijzen:

  • Proeflezen en correctie: ik haal taalfouten uit uw tekst en kijk naar de zinsbouw. Dit is voornamelijk van toepassing op teksten die zijn geschreven door schrijvers met (enige) ervaring.
  • Herschrijven: uw tekst wordt volledig herzien door mij. Reden hiervoor kan zijn dat de tekst simpelweg niet lekker loopt, het juiste gevoel weergeeft of de gewenste boodschap uitdraagt.
  • Schrijven: uiteraard neem ik u ook graag het volledige schrijfwerk uit handen en creëer ik uw tekst voor u. We gaan dan in gesprek en aan de hand van de door mij verzamelde informatie schrijf ik wat u wenst te zeggen.

Hulp nodig bij het creëren of optimaliseren van uw tekst? Neem contact met mij op via 06-13323709 of stuur een e-mail naar info@olgasuppers.nl.